Maan meditaties

Volle maan meditatie

Volle maan meditaties is een onzelfzuchtige esoterische dienst, een groepsdienst die bijdraagt aan het inleiden van het Waterman Tijdperk. Het is zich aligneren op het Kosmische ritme van het universum waarbij tijdens 5 dagen de Kosmische poorten van het universum worden opengezet voor nieuwe stromingen die alle planeten binnen ons zonnestelsel beïnvloeden waaronder de aarde en haar bewoners. Het zijn feesten waarop we ons kunnen onderdompelen in de Kosmische energieën die ons bewustzijn tot in de diepste lagen beïnvloeden. Met regelmaat volle maan meditaties volgen heeft een diepe uitwerking op je leven.   

Agenda in 2019:​

maandag 21 januari om 20u

dinsdag 19 februari om 20u

donderdag 21 maart om 20u

vrijdag 19 april om 20u

zaterdag 18 mei om 20u

maandag 17 juni om 20u

dinsdag 16 juli om 20u

donderdag 15 augustus om 20u

zaterdag 14 september om 20u

zondag 13 oktober om 20u

dinsdag 12 november om 20u

donderdag 12 december om 20u

Nieuwe maan meditaties

De Nieuwe Maan is een tijd van wedergeboorte, een tijd waarin ons een nieuwe start wordt gegeven. Het is een goed moment om nieuwe zaden en doelstellingen te planten, een nieuw project te starten en intenties voor de maand in te stellen. De Nieuwe Maan is een introspectief moment waarin we gemakkelijker contact maken met wat er binnen ons leeft en om ons ware ‘ik’ te ontdekken: onze verwachtingen, dromen, passies en verlangens.
De maan helpt ons emoties te helen, emotionele wonden op te lossen en los te laten en beginnen met het aantrekken van wat we echt verlangen.

Agenda in 2019:​

zondag 6 januari om 20u

maandag 4 februari om 20u

vrijdag 5 april om 20u

zondag 5 mei om 20u

maandag 3 juni om 20u

dinsdag 2 juli om 20u

donderdag 1 augustus om 20u

zaterdag 28 september om 20u

maandag 28 oktober om 20u

dinsdag 26 november om 20u

Bijdrage: 10€ pp

Reading & Healing

Individuele reading en healing

Alvorens de reading en healing te starten, stem ik beide zielen op mekaar af en vraag ik toestemming om te mogen ontvangen en geven. Tijdens de individuele reading lees ik welke chakra open of dicht staat en welke thema's aan bod komen. Deze thema's worden dan besproken en indien gewenst, kunnen we daar dieper op gaan werken. In de healingfase werk ik volgens de principes van de esoterie en vorm ik een kanaal waarlangs healing mag stromen voor de moeilijke thema's die aan de oppervlakte zijn gekomen. In een aparte blog zal sowieso nog aan bod komen hoe healing ervaren kan worden want dit kan zeer verschillend zijn van persoon tot persoon.

Bijdrage: 50€ voor 1 sessie van 1,5u