March 25, 2019

Hallo iedereen,

Nog enkele weken voor de Truth-conferentie en dus hoog tijd om jullie even te informeren hoe alles tot stand gekomen is.

Ik ben al jaren met het Licht en de waarheid bezig. Heb me over de laatste 15 jaren geïnformeerd over de macht van de Illuminatie, de Bilderbergs, de Kabal of hoe je ze ook wil noemen. Heb me geïnformeerd over voeding, de verslavende impact van suiker, de geaccepteerde drug van alcohol en geneesmiddelen in het Westen, de ong...

March 10, 2019

Dit is tot nu toe mijn meest persoonlijke blog ooit; ik wou hem al lang schrijven maar deze gaat zo tot op het bot dat ik steeds een hoop excuses heb bedacht om hem toch maar niet te schrijven … maar hier is ie dan.

Never ever give up, we hebben het al vaak zien passeren, begrijpen het met ons verstand, hebben prachtige verhalen gelezen over wat er bij de anderen allemaal gebeurd door niet op te geven. Maar ons eigen verhaal is niet altijd zo evident, rooskl...

March 30, 2018

Gevoelens”, het is een term die velen niet graag in de mond nemen, laat staan uiten. We leven nu éénmaal in een samenleving die de ratio helemaal ophemelt en het ‘tonen van gevoelens” percipieert als iets ‘zwak’. We leven in een maatschappij die van ons verlangt dat we ons elke dag op en top voelen. Er is een enorme druk om ons "happy" te voelen.

Het verwondert me telkens weer hoe weinig mensen eerlijk en open over hun gevoelens durven praten. Oppervlakkigh...

March 21, 2018

De kosmische Moeder

De Kosmos, De Bron of het Allesomvattende wilde zichzelf ervaren in vele vormen en mogelijkheden. Met de oerknal door het uitspreken van de woorden “AUM” wierp de Bron als het ware vele delen van Zichzelf uit de éénheid.

Deze Kosmische manifestatie is de “Moeder”, de materie, de stof in alles en iedereen. Zij is in alles en iedereen doordrongen:

- de mineralen, de planten, de dieren en de mensen

- de Meesters en de hogere Hiërarchie

- onze Pl...

October 10, 2017

Het klinkt voor velen misschien bizar en tegengesteld tot de normale gang van denken dat de focus legt op succesvol zijn … maar in mijn ervaring is “falen” niet alleen belangrijk, zelfs noodzakelijk om te groeien zowel innerlijk als ook uiterlijk.

Alle populaire boeken, artikels enzo leggen de focus op “succesvol” zijn, op alle gebieden. Succes op het werk, in je hobby’s, een succesvolle relatie, kinderen die succes hebben … ik ga niet zeggen dat ik zelf gee...

September 27, 2017

Wat betekent “authentiek” zijn? Voor mij betekent het dat je helemaal jezelf kan zijn en dit ook zo in de wereld kan uitdrukken. Als we het zo definiëren, lijkt het de evidentie zelf.

In de realiteit is spijtig genoeg het tegendeel de norm. De meesten mensen gedragen zich niet zoals hun authentieke wezen dat zou doen? Waarom niet? Heel simpel … wat zouden de buren niet denken, je familie, eigenlijk de hele maatschappij als je buiten de lijntjes zou kleuren?

E...

August 25, 2017


Het 1ste zaadje voor de website OpenYourHeart dateert van circa 1j geleden en het was toen ook al duidelijk om te starten met een blog. Een blog waarin ik me bloot en kwetsbaar opstel door te praten over mijn zoektocht en eigen ervaringen met spiritualiteit.Het was een zware opgave waarbij ik vele angsten heb moeten trotseren want tot nu toe heb ik dat altijd redelijk stil gehouden en net zoals bij een geboorte waren de innerlijke weeën dan ook niet min.

Ik...

Please reload

Recente Posts

September 27, 2017

August 25, 2017

Please reload

Categorieën
Please reload

Tags
Please reload

©2019 by Open Your Heart