Persoonlijke begeleiding en coaching

Ik spreek bewust over persoonlijke begeleiding en coaching en niet over "healing" omdat "healing" ervan uit gaat dat er iets geheeld moet worden en dat er dus iets mis is. Alles is echter ten allen tijde perfect; zo is dat nu éénmaal in het universum.

Wat ik wel doe is mensen begeleiden oude patronen of conditioneringen die ze niet meer nodig hebben los te laten zodat ze in bewustzijn kunnen groeien.

 

Deze oude patronen en conditioneringen zijn in het leven geroepen door ons ego of onze persoonlijkheid die denkt dat we niet compleet zijn. Conditioneringen kunnen zijn: ik ben niet goed genoeg, ik ben niets waard, ik kan geen 'nee' zeggen, ik ben een perfectionist, ik ben altijd alleen ...

Deze patronen kunnen betrekking hebben op onszelf, ons lichaam, op familie, relaties, vriendschappen, school, werk ...

Deze conditioneringen beperken ons en maken ons niet gelukkig. Gelukkig echter kunnen we deze patronen breken en ons terug vrij en gelukkig voelen. Zo leren we meester en schepper te worden van ons eigen leven. Dit leidt niet enkel tot ons eigen geluk maar ook tot het geluk van iedereen.

Tijdens de sessies begeleid ik jou en reik ik inzichten en hulpmiddelen aan zodat jij zelf het patroon kan breken. Op deze manier neem je zelf het heft in eigen handen en dat werkt enorm krachtig. Een oud patroon breken kan in 1 sessie, maar er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn; dat is afhankelijk van persoon tot persoon en van patroon tot patroon.

Daarnaast verbind ik me met de kracht van de universele onvoorwaardelijke liefde om zo in jouw fysiek, emotioneel en mentaal lichaam de laatste restantjes van de oude patronen op te kuisen. 

Bijdrage: 55€ voor een sessie van 1,5u

download (1).jpeg