Moeder Meera

Individuele darshan en meditatie

Met een diepe dankbaarheid en grote vreugde organiseer ik jaarlijks met een fantastisch team van vrijwilligers het bezoek van Moeder Meera in België.

Moeder Meera is de levende reïncarnatie van de Goddelijke Moeder. Het werk van de Goddelijke Moeder is de transformatie van de mensheid in God, van tijd in Eeuwigheid, van materie in Goddelijke Materie. Haar werk is een werk van transformatie; het kent geen eind.

​​Haar manier om iedereen te helpen is door het geven van Darshan, een stille schenking van liefde, licht en genade, door aanraking en blik.

Meer informatie kan je vinden op www.mothermeera.be

Cursus Vedische Astrologie - Levi Cosijn

Vedische astrologie is wellicht de oudste vorm van astrologie die we kennen en wordt al sinds duizenden jaren in India beoefend. In de Rig Veda, de oudste van de heilige Indiase Sanskriet geschriften, zijn concrete aanwijzingen over de astrologische werkwijze en methodiek beschreven. 

De Vedische astrologie geeft informatie over de interactive tussen kosmos en individu. Dit maakt het tot een spirituele astrologie, met aandacht voor karma, ed., maar tegelijk ook heel concreet. Het laat zien wat voor invloed de kosmos heeft op het individu. Hierdoor kunnen we een trefzekere actualiteit-analyse maken die de psycho fysieke aard van een persoon weergeeft en zijn/haar potentie op alle vlakken van het leven. 

Levi biedt een cursus Vedische astrologie aan die wordt verspreid over 10 lessen waar men voornamelijk zal leren wat de planeten, de huizen en aspecten in Vedische astrologie betekenen en de talloze interpretaties die daaraan kunnen ontleend worden. Astrologie leren kan je best vergelijken met een nieuwe taal leren, een taal van symbolen en dat doe je door te oefenen. Daarom gaat Levi tijdens de cursus vooral praktisch te werk met voorbeelden uit de eigen horoscopen van de deelnemers. Dat maakt het interactief, interessant en gemakkelijker om te begrijpen. Relaties, kinderen, werk, status, financiën, spiritualiteit en gezondheid zijn onderwerpen die uitvoerig behandeld kunnen worden. Voorkennis is niet vereist en mensen die ervaring hebben zijn zeker ook welkom! 

 

Data:

Nieuwe ​data in 2018 zullen bekend gemaakt worden

Plaats: 

Bredabaan 565, 2170 Merksem

Docent:

Levi Cosijn. Meer informatie over Levi kan je vinden op www.levicosijn.com

Wat brengen jullie mee?

*schrijfgerief en notitie-papier.

*je geboortegegevens: voor je correcte geboorte-uur kan je de geboorte-akte opvragen bij de dienst bevolking van je gemeente.

Bijdrage:

200€ pp (te betalen voor aanvang van de les)

Boekvoorstellingen en -besprekingen

Meer informatie volgt

Muzikale belevenissen

Meer informatie volgt