Ervaringen

1

monica vanleke, 56, schrijfster

“Het afgelopen jaar heb ik met plezier de volle maanmeditaties bij Ann Eyckmans bijgewoond. Met veel enthousiasme deelt zij haar passie voor het spirituele. De energetisch hoge kwaliteit van het samen mediteren in een sfeervol kader vol warmte en schoonheid maken van deze ervaring een totaalbeleving die de dagen erna nog gezellig nazindert en doorwerkt op verschillende niveaus.

 

De nieuwe maanmeditatie, waarbij doelbewust een intentie wordt geplant, was als de liefde bedrijven met de kosmos en je daarna in blijde verwachting voelen. In mijn geval was het meteen bingo: de maand erop was de concretisatie van mijn wens/verzoek een feit. 
Meeleven met de maanritmes kan ik dan ook iedereen aanraden. Het maakt ons bewuster van onze communicatie met het universum, van wat we zaaien en de feedback die daarop volgt.”

2

Gerd, 58 jaar

" De volle-  en nieuwe maanmeditaties bij Ann zijn telkens heel diepgaand met onderbouwde en inspirerende inleiding. Een feest waar ik telkens naar uitzie. De dagen erna verloopt het leven net iets meer van een leien dakje met minder onrust. De weg naar het goddelijke in en rond ons wordt weer even klaarder.

De organisatie van het Mother Meera bezoek aan België is in veilige handen bij Ann. Zonder zeuren organiseert zij dit gigantisch evenement met darshan en meditaties met 1000 den deelnemers en tientallen vrijwilligers. Ieder voelt zich welkom en gedragen door haar doortastende organisatietalent. Ann is niet in een spiritueel hokje te plaatsen, ze is gewoon Ann, die mede mijn hart doet openbloeien."

3

Theo, 84 jaar

" De meditaties bij Ann zijn voor mij telkens een onverwachte openbaring van wetenschappelijk, maar vooral spiritueel onderbouwde lessen, die ons dichter brengen bij de mysterieuze geheimen van de planeten en de hele kosmos. De intimistische groepssfeer verhoogt nog de intensiteit van de meditatie.

De meest indringende ervaring is de vaststelling dat meditatie voor de geest kan zijn wat adem is voor het lichaam."

4

Sven

"De healing sessies alsook de nieuwe en volle maan meditaties hebben een positieve impact op zowel mijn geestelijke, en fysische toestand alsook op relaties met mensen uit mijn directe omgeving. De sessies brengen mij tot innerlijke rust, geven me bepaalde inzichten en je voelt de helende werking van de energie van het Universum. Telkens weer groei ik bij elke sessie, als mens, individu en als partner. De persoonlijke feedback tijdens de healing sessies doen mij versteld staan van innerlijke waarheden zonder enige voorkennis van zaken. Zeker een aanrader voor eenieder die op zoek is naar innerlijke groei en inzicht wenst te krijgen in universele waarheden en de kracht van het Universum."

5

Inge Maleve, 41 jaar

"De volle maanmeditaties bij Ann zijn voor mij een maandelijks rustpunt om even weer helemaal tot jezelf te komen. Mediteren alleen thuis lukt me niet, maar in de kleine groepjes bij Ann heb ik er de minste moeite mee. Ik kijk er elke maand weer naar uit. Ann begint de sessie telkens met een heldere uitleg en begeleidt ons daarna in onze meditatie. De groepsenergie brengt me steeds tot een diepe rust."