Hoe is de Truth-conferentie ontstaan?


Hallo iedereen,

Nog enkele weken voor de Truth-conferentie en dus hoog tijd om jullie even te informeren hoe alles tot stand gekomen is.

Ik ben al jaren met het Licht en de waarheid bezig. Heb me over de laatste 15 jaren geïnformeerd over de macht van de Illuminatie, de Bilderbergs, de Kabal of hoe je ze ook wil noemen. Heb me geïnformeerd over voeding, de verslavende impact van suiker, de geaccepteerde drug van alcohol en geneesmiddelen in het Westen, de ongelooflijke machtslobby van de farmaceutische sector, de manipulatieve pers, het machtsspel rond olie en wapens, wat er werkelijk gebeurd is op 9/11 … Ik heb vele seminaries bijgewoond en films/documentaires erover gezien.

En deze inzichten gaan nog veel verder en dieper … het gaat ook over de Deepstate, the Alliance en QAnon met als grote inspirator David Wilcock en Corey Goode.

Het is mijn ziel die me leidt naar deze “waarheid”, die de sluier van manipulatie wegneemt en me toont hoe de wereld “echt” in mekaar zit.

Tijdens mijn burn-out heb ik op een dag een enorme instroom van Licht ontvangen. De boodschap was duidelijk; ik moet me aligneren met de Alliance en mensen wakker schudden met de inzichten die ik tot nu toe zelf heb ontvangen en elke dag verder ontvang. Enkel door de “waarheid” te verspreiden; inzichten in hetgeen er werkelijk in de wereld afspeelt, kunnen we een verschil maken.

Dit wil echter zeggen dat we de moed moeten hebben om ons buiten onze comfort zone te gaan begeven en openstaan voor inzichten die veel verder gaan dan datgene dat wetenschappelijk bewezen is. Of dat ons op scholen, universiteiten of door het systeem werden aangeleerd.

Nadat ik het inzicht had gekregen, was het volledige concept in 2u uitgeschreven. Na positieve feedback bij enkele vrienden die als mijn spreekbord dienen, ben ik ervoor gegaan.

Na een maand had ik alle sprekers geëngageerd. In januari heb ik de website opgezet, locatie gezocht en de afspraken gemaakt. Vanaf februari hebben we de marketingmachine in gang gezet.

En denk maar niet dat dit een gemakkelijke opdracht is. Ik heb 20j in sales en IT gewerkt en heb dus vele contacten in deze sector. Spijtig genoeg zijn er maar weinig mensen begeesterd op het gebied van spiritualiteit. Ik moet dus vanaf 0 beginnen.

En dat geeft vele uitdagingen die me sommige dagen tot het uiterste drijven. Het is een zware oefening in geloof, geloven in mezelf. Is onze maatschappij er klaar voor? Willen de mensen verandering? De Belg is een kuddedier; krijg ik hun vertrouwen om er samen voor te gaan? Het enige wat ik kan doen is mijn angsten toe te laten en elke dag weer in vertrouwen te gaan. Mijn eigen hart te volgen.

Mercurius is tot 28 maart in retrograde; dat helpt niet echt ;-). Alles wordt op de spits gedreven. Maar zoals in alle mooie films, komt alles steeds in orde de laatste 10 minuten van de film. Dus blijf ik vertrouwen en hoopvol dat de Truth-conferentie een groot succes mag worden ….

In Licht, Liefde & Kracht,

Ann

#truth #faith #trust #jeeigenwaarheid

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon