Ann Eyckmans

IMG_6880.jpg

Ann Eyckmans is sinds haar 28 jaar spiritueel actief, mediteert al sinds 15 jaar, doet 10 jaar yoga, organiseert sinds 3 jaar de meditaties en darshans van Moeder Meera in België alsook haar eigen activiteiten zoals volle & nieuwe maan meditaties en readings & healings. Ze heeft tal van spirituele boeken gelezen, yoga en cursussen in esoterie gevolgd en heeft verschillende lezingen bijgewoond. Ze is via sociale media wereldwijd verbonden met mensen die net als zij zoeken naar de diepere betekenis van het leven en vooral naar de waarheid. 

Tot heden heeft ze dit gecombineerd met een sales job in IT, maar recentelijk wil ze zich meer richten naar haar roeping; met Open Your Heart wil zij mensen bewust maken van hun eigen Goddelijkheid, hen terug in verbinding brengen met hun hart en ziel, hen helpen en begeleiden om zich te bevrijden van conditioneringen en oude karmische patronen zodat ze zich veel vrijer gaan voelen, hun ware roeping te vinden en vredig en gelukkig te leven.   

Jan Camus

JanCamus_BlackandWhite_MikeBerry.jpg

Ik ben een rustige, zachte, hoog sensitieve zestigplusser. Heel erg geïnteresseerd in jouw energetisch functioneren. Het kalmerende, ontspannende, dikwijls helende effect van menselijke energie. De blijvende passie voor jouw energetisch functioneren is de poort geworden naar de CranioSacraal Therapie van John Upledger. Wat mij betreft is het niet bij het gewoon kennismaken gebleven van het basis gedeelte over de structuur om zo snel mogelijk met het etiket ‘therapeut’ te kunnen uitpakken. Het is uitgegroeid tot een certificatie in jouw somato-emotioneel functioneren met vervolgens een voortdurende studie, een research van je neurologisch functioneren. Je brein en je weefsel in het algemeen zijn een gigantisch nog niet in kaart gebracht gebied. Je eigen mogelijkheden zijn legio zonder dat je daarvoor onmiddellijk naar hulpstoffen hoeft te grijpen.

http://www.jancamus.be/

Michael Sabbe 

Michael Sabbe.jpeg

 

Michael Sabbe geeft in België, namens United People Foundation, deze unieke lezing ‘Voor Welvaart en Welzijn’.

 

Als econoom geeft hij een heldere uitleg over het op schulden gebaseerd geldsysteem en de invloed ervan op ons dagelijks leven. Er wordt gekeken naar echte oplossingen via een eerlijk en rentevrij geldsysteem los van de euro, die stand kan houden als al de andere banken in crisis verkeren.

 

Michael Sabbe heeft economie gestudeerd en was daarna actief als bedrijfsleider in de textiel industrie, in de technologie sector en als pionier in de internet wereld en de nieuwe energie.

Yfke Laanstra

yfke.jpg

 

 

Yfke Laanstra is futurist, spreker, trainer en auteur van 'Bits ,Bytes & Bewustzijn'. Haar passie ligt op het snijvlak van bewustzijn, computertechnologie en menselijk potentieel. Ze staat stil bij de ongekende stroomversnelling van computertechnologie en hoe dit zich verhoudt tot ons bewustzijn, welzijn en Mens-zijn. Ze is initiator van de Soulvalley community en Soulvalley Academy en NL vertegenwoordiger van de Consciousness Hacking beweging. www.yfkelaanstra.nl

Johan Oldenkamp

 

Dr. Johan H. Oldenkamp was lector in kennisoverdracht, innovatie en ondernemerschap aan de Stenden Hogeschool. In het najaar van 2008 heeft hij bewust ontslag genomen om zo al zijn tijd, energie en spaargeld te kunnen gaan besteden aan de verdere ontwikkeling van Wholly Science. Sindsdien leeft hij (door zijn eigen keuze) zonder inkomen uit een baan of werkloosheidsuitkering. Voorafgaand aan zijn lectoraat werkte Johan als onderzoeker en docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, als lid van de wetenschappelijke staf van het Telematica Research Center (later hernoemd tot Telematica Instituut), als management consultant bij Ernst & Young Consulting (en haar rechtsopvolgers, waaronder Capgemini Consulting), als freelance trainer, docent, consultant en coach, en ook als leraar in Oosterse Krijgskunsten.

Johan Oldenkamp.jpeg

Peter Vereecke 

 

 

Ik was leraar Latijn, verzekeringsagent, burgemeester, getrouwd, vader van twee kinderen en bijzonder 'goedgelovig'. Vanaf de millennium-wende werd ik langzaam wakker om tot het inzicht te komen dat we met z'n allen ongelofelijk belogen en bedrogen worden. Ik werd actief via een burgerbeweging (Belfort-group) en een bewustzijnsbeweging (Diogenes).  Ik geef ook regelmatig en graag lezingen over allerlei onderwerpen waarin ik mij verdiept heb. 

vereecke-peter.jpg