Over mezelf

164359241_10159167672867206_5603208519856040455_n.jpeg

Ann Eyckmans is sinds haar 28 jaar spiritueel actief, mediteert al sinds 15 jaar, doet 10 jaar yoga, organiseert sinds 4 jaar de darshan events van Moeder Meera in België alsook haar eigen activiteiten zoals volle & nieuwe maan meditaties en readings & healings. Ze heeft tal van spirituele boeken gelezen, yoga en cursussen in esoterie gevolgd en heeft verschillende lezingen bijgewoond. Ze is via sociale media wereldwijd verbonden met mensen die net als zij zoeken naar de diepere betekenis van het leven en vooral naar de waarheid. 

Jarenlang heeft ze dit gecombineerd met een sales job in IT totdat een burn-out eind 2018 haar duidelijk maakte wat haar ware  roeping is; het verspreiden en brengen van universele liefde en wijsheid.

 

Met Open Your Heart wil zij mensen bewust maken van hun eigen Goddelijkheid, hen terug in verbinding brengen met hun hart en ziel, hen helpen en begeleiden om zich te bevrijden van conditioneringen en oude karmische patronen zodat ze zich veel vrijer gaan voelen, hun ware roeping te vinden en vredig en gelukkig te leven.   

Daarnaast breidt zij haar activiteiten uit met inspirerende maar ook confronterende films die het bewustzijn verruimen, deep dive ascentie workshops en het individueel begeleiden en helen via de kracht van universele liefde.

 

Steeds in Licht, Liefde en Kracht.